Herkent u zich in deze praktijk situatie? ……

Karel ondernemer 38 jaar denkt:

“Mijn dag is alweer voorbij en ik heb alleen maar brandjes geblust. Alleen maar taken erbij. Hoe kom ik uit de waan van de dag en breng ik mijn onderneming naar een hoger plan?”

“Verwacht geen ander resultaat als u steeds hetzelfde doet”

Tussen samen werken en samenwerken gaapt vaak een onoverbrugbare kloof. Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen.

 De medewerkers van Karel hebben individueel hun eigen taak netjes uitgevoerd en gaan met goed gevoel naar huis. En wat levert dit op voor Karel en zijn bedrijf?

De DROOM van Karel is dat door de gehele organisatie zich leiders ontwikkelen; zijn medewerkers zijn in staat zichzelf te leiden en écht gemotiveerd, creatief en innovatief.

Oplossing voor Karel; Hij wil sparren, hij is hands on, hij wil persoonlijke begeleiding in de eigen omgeving, direct toepasbaar met praktische oplossingen zonder theoretische gedoe.

Herkent U zich in Karel?

In de huidige tijd gaat alles snel en hebt u bijna geen tijd grip meer op onze tijd. Iedereen is druk om alle ballen in de lucht te houden. Hierdoor neemt de behoefte aan vitale medewerkers en leiders toe. Hier kunnen wij begeleiden de juiste focus met praktische oplossingen.

 

1 reactie op “Herkent u zich in deze praktijk situatie? ……”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top