Aanbevelingen

Gertjan de Waard, Manager / Directeur Bestuurder

Jan heeft bij ons in de rol van interimmanager Uitvoering goed werk geleverd. Hij is in staat geweest om in een dynamische omgeving rust te creƫren en weer stappen vooruit te zetten. In een paar woorden: mensgericht, gestructureerd en doelmatig.

HVC

Tania Nelen, HR Business Partner

Jan heb ik mogen ervaren als een gedreven people manager. Iemand die zijn visie kan vertalen in smart gemaakte doelen en deze ook samen met zijn team bewerkstelligt.

HVC

Yvo Veenis, QEHS Manager

Jan is een echte people manager die in staat is mensen in beweging te krijgen en zich te committeren aan de gestelde doelen. Hij heeft een goed oog voor de bijdrage die ieder van zijn teamleden daar aan moet leveren. Hierbij is Jan hard op de inhoud, maar zacht op de persoon; fijn om mee samen te werken!  

HVC

Willem Jan Kranen, Manager Afvalstromen

Ik heb Jan leren kennen als een enthousiaste en betrokken professional. Hij is altijd bereid een extra stap te zetten als de situatie daarom vraagt. Door zijn mensgerichte houding zal hij ook in tijden van grote werkdruk zijn collega's blijven betrekken en zorgt hij voor een prettige sfeer.