Aanbevelingen

Niek Westerhof
Omrin Friesland
Juni 2020

Jan Eenkoren was als interim manager Inzameling verantwoordelijk voor de operationele aansturing. Tevens heeft hij als coach een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de planners en teamleden. Hiermee heeft hij een goede basis voor een operationele structuur binnen ons bedrijf weten neer te zetten. Dank voor het werk wat je in Friesland samen met ons hebt verzet!

Gert Jan de Waard
HVC
December 2017

Jan heeft bij ons in de rol van interimmanager Uitvoering goedwerk geleverd. Hij is in staat geweest om in een dynamischeomgeving rust te creëren en weer stappen vooruit te zetten. Ineen paar woorden: mensgericht, gestructureerd en doelmatig.

Tania Nelen
HVC
augustus 2014

Jan Eenkoren heb ik mogen ervaren als een gedreven peoplemanager. Iemand die zijn visie kan vertalen in smart gemaaktedoelen en deze ook samen met zijn team bewerkstelligt.

Willem Jan Kraanen
januari 2014

Ik heb Jan leren kennen als een enthousiaste en betrokkenprofessional. Hij is altijd bereid een extra stap te zetten als desituatie daarom vraagt. Door zijn mensgerichte houding zal hijook in tijden van grote werkdruk zijn collega’s blijven betrekkenen zorgt hij voor een prettige sfeer.

Yvo Veenis
november 2013

Jan is een echte people manager die in staat is mensen inbeweging te krijgen en zich te commiteren aan de gesteldedoelen. Hij heeft een goed oog voor de bijdrage die ieder van zijnteamleden daar aan moet leveren. Hierbij is Jan hard op deinhoud, maar zacht op de persoon; fijn om mee samen te werken!

Kennismaken? U kunt mij bereiken op 06 51417262 of per mail jan@eenkoren.nl

 

Vitaliteit en persoonlijk leiderschap,
het één kan niet zonder het ander

Mijn meest recente en relevante opdrachten

Scroll naar top